Nascholingsworkshop GoalMapping voor Equine Assisted Coaches, 2019
Binnen mijn coachpraktijk werk ik vaak met de GoalMapping-methodiek om mijn coachees doelen te laten stellen aan de hand van een vraag die ze hebben of na de inzichten die ze tijdens een sessie met een paard hebben verkregen. Soms lijkt een vraag duidelijk, maar door deze methodiek krijg je ook een idee van de vraag achter de vraag. En inzichten krijgen is geweldig, maar gaat je coachee er ook echt iets mee doen? Met deze methodiek verbeter je de motivatie, de focus en de prestaties van je coachee.  Ik deel graag deze bewezen methodiek met collega-coaches! 
Download de PDF voor meer informatie; deze is van de workshop 23 februari maar binnenkort volgt een nieuwe datum. Het programma zal hetzelfde zijn.

 

Download
nascholing keulseweg goalmapping 23 febr
Adobe Acrobat document 244.3 KB
V-Power-Programma

Ga jij met plezier naar je werk? En kom je na een dag werken thuis met een dosis positieve energie om je partner, gezin of vrienden te inspireren, motiveren en ondersteunen? Heb je nog genoeg energie over om naast je werk tijd te besteden aan je hobby’s?

Niet? Loop je al even met het idee rond om dat te gaan veranderen? Ik kan je daarbij helpen met het V-Power-Programma. Een uniek programma met vijf P’s die staan voor: Passion, Pleasure, Power, Purpose & Positivity.

 

Meer info over dit unieke programma lees je in de PDF of bel vrijblijvend voor een toelichting.

Download
Lees hier meer over het uniek V-Power Programma
power programma nieuw.pdf
Adobe Acrobat document 337.2 KB

Begeleiding Intervisie voor Equine Assisted Coaches

Verdeeld over twee groepen begeleid ik de intervisie voor EAC gecertificeerde paardencoaches. We bespreken ons persoonlijk functioneren, delen onze successen, vragen elkaar om feedback en informeren elkaar over interessante boeken/evenementen/ontwikkelingen binnen ons vak.

Waar: coachpraktijk V-Power at Work te Heenvliet

 

Data groep 1
zaterdag 19 januari 2019, 13.30 - 16.00 uur
zaterdag 6 april 2019, 13.30- 16.00 uur
zaterdag 7 september 2019, gezamenlijke activiteit met groep 2
zaterdag 30 november 2019, 13,30 - 16.00 uur

 

Data groep 2 

zaterdag 12 januari 2019, 10.00 - 12.30 uur

zaterdag 30 maart 2019, 10.00 - 12.30 uur

zaterdag 1 juni 2019, 10.00 - 12.30 uur

zaterdag 7 september 2019, gezamenlijke activiteit met groep 1

zaterdag 23 november 2019, 10.00 - 12.30 uur

 
Workshop GoalMapping

Binnen mijn coachpraktijk werk ik vaak met GoalMapping om doelen te stellen. De traditionele manier van doelenstellen concentreert zich voornamelijk op onze linkerhersenhelft. Met andere woorden; rationele overwegingen die ons door veelvuldige herhaling in beweging moeten zetten. Dit is vaak een langdurig en weinig effectief proces. Los daarvan maakt het rationele doelenstellen weinig indruk op ons onderbewustzijn - onze automatische piloot. Recent onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag onbewust gestuurd wordt, slechts 5% is bewust gekozen gedrag.

 

Dit houdt in dat het effectiever zou zijn als wij vanuit die automatische piloot in de richting van onze doelen gestuurd zouden worden. Dat is precies wat GoalMapping doet. Het heeft een impact op zowel de linker- als de rechterhersenhelft door het combineren van rationele doelstellingen met het gebruik van ons voorstellingsvermogen - de taal van ons onderbewustzijn.

GoalMapping combineert gedachten, woorden, emoties, plaatjes en symbolen met als gevolg een positieve invloed op ons bewuste en onbewuste gedrag in de richting onze van tevoren bepaalde doel.

Kortom

GoalMapping is een bewezen methodiek waarbij we zowel de linker- als de rechterhersenhelft activeren om onze gewenste doelen te formuleren en te realiseren.

Resultaat

Je komt er niet alleen achter wat je echt wilt, maar je zult merken dat je bijna automatisch gedrag gaat laten zien dat je richting jouw doel stuurt. De resultaten mogen er zijn; waarom ook niet voor jou! 

Wil jij deelnemen aan een workshop GoalMapping en er staat geen datum aangekondigd; laat dan je gegevens achter zodat je op de hoogte wordt gehouden. Je kunt natuurlijk ook een privésessie afspreken waarin we uitgebreid deze methodiek gaan toepassen.