Nascholingsworkshop GoalMapping voor Equine Assisted Coaches, 8 september 2018
Binnen mijn coachpraktijk werk ik vaak met de GoalMapping-methodiek om mijn coachees doelen te laten stellen aan de hand van een vraag die ze hebben of na de inzichten die ze tijdens een sessie met een paard hebben verkregen. Soms lijkt een vraag duidelijk, maar door deze methodiek krijg je ook een idee van de vraag achter de vraag. En inzichten krijgen is geweldig, maar gaat je coachee er ook echt iets mee doen? Met deze methodiek verbeter je de motivatie, de focus en de prestaties van je coachee.  Ik deel graag deze bewezen methodiek met collega-coaches! 
Download de PDF voor meer informatie. 

Download
nascholing keulseweg goalmapping 8 septe
Adobe Acrobat document 152.8 KBV-Power-Programma

Ga jij met plezier naar je werk? En kom je na een dag werken thuis met een dosis positieve energie om je partner, gezin of vrienden te inspireren, motiveren en ondersteunen? Heb je nog genoeg energie over om naast je werk tijd te besteden aan je hobby’s?

Niet? Loop je al even met het idee rond om dat te gaan veranderen? Ik kan je daarbij helpen met het V-Power-Programma. Een uniek programma met vijf P’s die staan voor: Passion, Pleasure, Power, Purpose & Positivity.

 

Meer info over dit unieke programma lees je in de PDF of bel vrijblijvend voor een toelichting.

Download
power programma.pdf
Adobe Acrobat document 315.7 KB