Tarieven coaching 

Het tarief voor een individuele coaching bedraagt 125,- voor particulieren en 150,- voor bedrijven  (inclusief BTW). Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Het is aan te raden om minimaal twee afspraken in te plannen. Dit kan voor een tarief van 195,- voor particulieren en 235,- voor bedrijven (inclusief BTW).

Een langer traject is uiteraard mogelijk; kosten in overleg.

 

Een coachsessie vindt in alle rust plaats in Heenvliet, op een locatie waar privacy, vertrouwelijkheid en emotionele en fysieke veiligheid gewaarborgd zijn. Maar natuurlijk kan een sessie ook elders plaatsvinden; afspraken hierover in overleg. Eventuele reiskosten voor de coach zullen worden berekend op basis van 0,50 euro per kilometer (inbegrepen zijn brandstof en reistijd).

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vergoeding particulieren

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen  hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werkgerelateerde vragen. 

 

Via het UWV

Indien je een (ziekte)uitkering ontvangt van het UWV informeer je bij je contactpersoon wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn in het kader van herstel en re-integratie.

 

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. 

 

Via de arbodienst van het bedrijf waar je werkzaam bent

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

Tarieven bedrijven

Advisering en/of coaching voor bedrijven kent vele mogelijkheden die graag in een persoonlijk gesprek worden besproken. Daar er altijd sprake is van maatwerk zal na dit gesprek een passende offerte worden aangereikt.

 

Talenten Motivatie Analyse

  • De TMA Analyse (online in te vullen), inclusief 2x uitgebreid coachgesprek als onderdeel van het V-Power-Programma kost 495,- euro voor particulieren en voor bedrijven 595,- euro (inclusief BTW) . Meer info over het programma zie de tab ''workshops/trainingen". Je ontvangt de uitgebreide rapportage als hardcopy en digitaal.
  • De TMA Analyse (online in te vullen) in combinatie met een uitgebreide coachsessie kost 395,- euro voor particulieren en 495,- en voor bedrijven 495,- euro (inclusief BTW). Je ontvangt de uitgebreide rapportage als hardcopy en digitaal.  

Loopbaanscan

De loopbaanscan inclusief uitgebreide coachsessie kost 175,- euro (inclusief BTW). Je ontvangt de uitgebreide rapportage als hardcopy en digitaal. De coachsessie vindt plaats in de praktijk te Heenvliet, maar kan in overleg ook elders plaatsvinden.

 

StudieScan

De StudieScan inclusief uitgebreide coachsessie kost 149,- euro (inclusief BTW). Je ontvangt de uitgebreide rapportage als hardcopy en digitaal. De coachsessie vindt plaats in de praktijk te Heenvliet, maar kan in overleg ook elders plaatsvinden.

 

Persoonlijkheidstesten
- DISC Scan in combinatie met een coachsessie te Heenvliet kost 135,- euro (inclusief BTW)

- Big Five test (uitgebreid) in combinatie met coachsessie te Heenvliet kost 150,- euro (inclusief BTW).