Tarieven coachsessie(s)

Het tarief voor een individuele coaching bedraagt 125,- voor particulieren en 150,- voor bedrijven  (inclusief BTW). Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Het is aan te raden om minimaal twee afspraken in te plannen. Dit kan voor een tarief van 195,- voor particulieren en 235,- voor bedrijven (inclusief BTW).

Een langer traject is uiteraard mogelijk; kosten in overleg.

Een coachsessie vindt in alle rust plaats in Heenvliet, op een locatie waar privacy, vertrouwelijkheid en emotionele en fysieke veiligheid gewaarborgd zijn. Maar natuurlijk kan een sessie ook elders plaatsvinden; afspraken hierover in overleg. Eventuele reiskosten voor de coach zullen worden berekend op basis van 0,50 euro (inbegrepen zijn brandstof en reistijd).

 

Tarieven bedrijven

Advisering en/of coaching voor bedrijven kent vele mogelijkheden die graag in een persoonlijk gesprek worden besproken. Daar er altijd sprake is van maatwerk zal na dit gesprek een passende offerte worden aangereikt.

 

Talenten Motivatie Analyse

 

De TMA Analyse (online in te vullen), inclusief uitgebreid (coach)gesprek kost voor particulieren 495,- euro voor particulieren en voor bedrijven 595,- euro (inclusief BTW) per medewerker (maatwerk is uiteraard mogelijk).